HOME

Familiezorg leeft!

Op zondag 21 april 2024 zetten we graag onze deuren open! Welkom op het Biskajersplein 2 in Brugge, tussen 13.30 en 17 uur. Kom binnen en voel je thuis...

In deze Week van de Vrijwilliger (2-10 maart 2024) zeggen we vanuit Thuiszorg Familiezorg uitdrukkelijk dank aan onze meer dan 300 vrijwilligers met een groot hart voor de thuiszorg.

OEF! Dat is de geruststelling die je als ouder van een kind of jongere met een beperking misschien ervaart wanneer je de zorg thuis even kan overlaten aan een opgeleide vrijwilliger. Onze OEF!-vrijwilligers geven ouders graag die adempauze, overdag, 's avonds of 's nachts.

Vraag je je af wat een kraamverzorgende voor jou en je gezin precies kan betekenen? Wil je weten hoe het in zijn werk gaat om kraamzorg aan te vragen? Benieuwd hoeveel het kost?

Samen met de stuurgroep dementievriendelijk Brugge stelde Foton op 29 januari 2024 de vernieuwde dementiewijzers voor.

Personen met dementie en hun mantelzorgers zijn welkom op onze maandelijkse bijeenkomsten in Brugge en Tielt. Op het programma dit voorjaar:

Op donderdag 21 december 2023 waren cursisten en medewerkers van onze opleiding tot verzorgende-zorgkundige te gast op De Warmste Week. Ze leverden er hun cheque af ter waarde van 800 euro, ingezameld door de verkoop van zelfgemaakte koekjes en stoffen enveloppen.

Kom jij bij ons thuiszorgteam?