Ontmoetingsmomenten bij Foton

11-01-2024

Personen met dementie en hun mantelzorgers zijn welkom op onze maandelijkse bijeenkomsten in Brugge en Tielt. Op het programma dit voorjaar:

Muzieknamiddagen

Muziek ontspant en spreekt tot ons hart! Bij een kopje koffie kom je tot rust , kan je genieten van de muziek en elkaar ontmoeten.

Fotonkoor

Samen zingen… Het is zo deugddoend, zo verbindend! Noten kunnen lezen is niet nodig. We zingen samen gekende en minder gekende liedjes.

Maandag 18 maart 2024: Bezoek Groeningemuseum

Een ervaren gids neemt ons mee op een dementievriendelijke rondleiding in het Groeningemuseum. De rondleiding duurt 1 uur en vindt plaats op een rustig moment in het museum. Graag inschrijven tegen 01/03/2024 bij Foton, de plaatsen zijn beperkt.

Woensdag 29 mei 2024: Infomoment over hulpmiddelen in de zorg

Op deze namiddag maak je kennis met mogelijke hulpmiddelen in de thuissituatie. Met eenvoudige aanpassingen aan gebruiksvoorwerpen kan je al heel wat comfort toevoegen.

Donderdag 6 juni 2024: Beeldatelier

Ben je graag creatief bezig? Is het voor jou een eerste kennismaking met kunst, of ben je een kunstenaar in hart en nieren? Ervaring of niet, je bent welkom om op je eigen tempo en eigen manier een kunstig werk te creëren.

Ontmoetingsgroep voor personen met beginnende dementie

De ontmoetingsgroep van Foton geeft mensen de kans om over alle aspecten van het leven met dementie met elkaar in gesprek te gaan. Interesse? Neem contact op met Foton.

Alle info vind je in deze folders: 

Foton is de thuisbegeleidingsdienst en het expertisecentrum dementie van Thuiszorg Familiezorg. Benieuwd wat Foton nog voor jou kan betekenen? Ontdek het hier: Zorg bij dementie (Foton).